Tjøme Fotoklubb | Høstens bilde 2017

Høstens bilde 2017

January 12, 2018  •  20 Comments

Tjøme Fotoklubbs fotokonkurranse Høstens Bilde er ferdig juryert, og nedenfor følger vinnerbilder og antatte bilder, samt kommentarer fra juryen, Kvinnherad Fotoklubb.

Gull: Angry bird. Fotograf: Ninne Aas Flydal

Eit bilde som skilte seg ut med ein gang. Artigt , blikkfang flott fargebruk og ein god posjon humor er aldri feil.

Sølv: Høstlys ved Verdens ende. Fotograf: Jon Petter Marthinsen
Enkelt, sart og svært behageligt fargebruk, flott med eit bilde der det ikkje er dratt så hardt i spakane.

Bronse: Svenner fyr. Fotograf: Jon Petter Marthinsen
Flott oppbygd og komponert ,bra med 2/3 nede og 1/3 oppe. Den litt lange eksp.( 5-6 sek. ?) forsterker fargebruken.

Antatt: Natures art. Fotograf: Monica Tronsmoen
Bildet var lenge med å kjempa om bronsemedaljen. Eit svært bra solnedgangsbilde som ikkje er noko klisje ,fint oppbygd med lys og linjer.

Antatt: Tie a yellow ribbon. Fotograf: Ninne Aas Flydal
Godt sett ,spesiell stemning og fargebruk der refleksane gjer sjølve bilde.

Tie a yellow ribbonTie a yellow ribbon

Antatt: Nøtteliten. Fotograf: Monica Tronsmoen
Artigt , bra utnyttelse av motivet ,viktigt at ikkje heile huset viser på oppsida. Gode behagelige tonar i bilde.

Antatt: Steiner i kveldssol. Fotograf: Berit Steinet
Svært god utnyttelse av eit motiv dei fleste ville gått forbi, enkelt og stilreint med eit nydeligt lys.

Antatt: Hva glor du på’a? Fotograf: Steinar Bjørseth
Blikkfang og eit flott uttrykk i augene på sauen, her er det svært viktigt med det tette utsnittet som gjer heile bilde.

Antatt: Ettermiddagslur. Fotograf: Reidar Thorsen
Eit bilde som skapte mykje diskusjon " er han død"  Gjerde i bakgrunn tar litt for mykje oppmerksomhet frå hovedmotivet.

Antatt: Alle skal med. Fotograf: Steinar Bjørseth
Eit bilde du blir glad i , sjølv om litt rotete strå og omgivelsar trekker litt ned.

Antatt: Sulten. Fotograf: Per Arne Finne
Her er det tette utsnittet som er viktigt og gjer heile bilde, blikket til kalven styrker det heile.

Antatt: Past vs future, London. Fotograf: Jon Petter Marthinsen
Her er det full arkitektorisk krasj ,i tilegg kontraster mellom varme og kalde farger. Eit bilde ein hugsar.

Antatt: Silence. Fotograf: Monica Tronsmoen

Perfekt oppbygging og komposisjon, vi synest vel kansje det var dratt litt mykje i spakane her.

review of MyPaperWriter.com by pickthewriter.com(non-registered)
Always so interesting to visit your site.What a great info, thank you for sharing. this will help me so much in my learning
how to cure procrastination(non-registered)
This is an awesome motivating article.I am practically satisfied with your great work.You put truly extremely supportive data. Keep it up. Continue blogging. Hoping to perusing your next post
robertfcrocker(non-registered)
Can't wait to visit http://writingservices.reviews as your ratings are really great. Will hire an expert writer for my new research project.
hondaqq
www.sekodilemo.com/2018/03/hondaqq-com-agen-domino-99-bandarq-dan-poker-online-terpercaya/
round bed designs(non-registered)
Remarkable blog! I have no words to praise, it has really allured me.

January (1) February March April May June (2) July August September October November December