Konkurranser                                                                           Resultatliste - Årets Fotograf 2024

Rangering etter 6. runde pr. 18. mars 2024

Autor Poeng Plass
Tom Thodesen 80 1
Monica Tronsmoen 54 2
Solveig Myhre 42 3
Berit Steinset 41 4
Reidar Thorsen 35 5
Bjarke Anderson 31 6
Jon Petter Marthinsen 28 7
Knut Fonn 26 8
Magne Larsen 15 9
Sigmund Fjellberg 13 10
Henning Ottesen 12 11

Som medlem hos oss kan du delta i følgende interne konkurranser:

Kveldens Bilde - Høstens bilde - Vårens Bilde - Årets Fotograf

Premie for vinnerbildene er minnepinner/minnekort og/eller forstørrelse av bildet.

Flest poeng gjennom året gir Årets Fotograf. Resultatlista oppdateres etter hver runde av Kveldens Bilde.

Medaljeplasser i Høstens og Vårens Bilde gir flotte, graverte premier.

Du kan også delta i konkurranser/innleveringer som:

- Landskonkurransen (vår og høst) som arrangeres av NSFF.
  (Klubbens resultaten finner du her)
- NSFF Årbok

- Landskonkurransen som arrangerer av Norges VideoAmatører.

Du vil også få oppfordringer til å delta i andre nasjonale og internasjonale konkurranser.

Som medlem av Tjøme Fotoklubb er du også automatisk medlem av Norsk Selskap For Fotografi - NSFF -, en paraplyorganisasjon for norske fotoklubber.