Konkurranser                                                                            Resultatliste - Årets Fotograf 2021

Resultat etter 1. runde pr.  1/9-22

Autor Poeng Plass
Henning Ottesen 20 1
Tom Thodesen 16 2
Thorbjørn Kongsteien-Ottesen 8 3
Sigmund Fjellberg 7 4
Knut Fonn 6 5
Berit Steinset 3 6
Reidar Thorsen 2 7

Som medlem hos oss kan du delta i følgende interne konkurranser:

Kveldens Bilde - Høstens bilde - Vårens Bilde - Årets Fotograf

Premie for vinnerbildene er minnepinner/minnekort og/eller forstørrelse av bildet.

Flest poeng gjennom året gir Årets Fotograf. Resultatlista oppdateres etter hver runde av Kveldens Bilde.

Medaljeplasser i Høstens og Vårens Bilde gir flotte, graverte premier.

Du kan også delta i konkurranser/innleveringer som:

- Landskonkurransen (vår og høst) som arrangeres av NSFF.
  (Klubbens resultaten finner du her)
- NSFF Årbok

- Landskonkurransen som arrangerer av Norges VideoAmatører.

Du vil også få oppfordringer til å delta i andre nasjonale og internasjonale konkurranser.

Som medlem av Tjøme Fotoklubb er du også automatisk medlem av Norsk Selskap For Fotografi - NSFF -, en paraplyorganisasjon for norske fotoklubber.