Tjøme Fotoklubb | Vårens bilde 2017 - Tema: Portrett

Vårens bilde 2017 - Tema: Portrett

June 11, 2017  •  12 Comments

Vårens bilde 2017 i Tjøme Fotoklubb hadde portrett som tema. Hustadvika fotoklubb juryerte konkurransen, og førsteplassen gikk til Per Arne Finne med bildet "David". Jon Petter Marthinsen tok både andre og tredjeplass med henholdsvis "Rapperen" og "Konfirmanten". Medaljevinnere og antatte bilder i konkurransen finner du nedenfor. Vi gratulerer vinnerne!

2017: David (Per Arne Finne)2017: David (Per Arne Finne)Juryens kommentar (Hustadvika fotoklubb):
"Bildet har gode kontraster med diagonaler begge veier. Svart / hvitt framhever linjene i ansiktet og kontrasten i bildet. Fin lyssetting. Full enighet om at dette var vinnerbildet."

Fullstendige resultater fra Vårens bilde 2017 her.

1. plass: David
Fotograf: Per Arne Finne

2. plass: Rapperen
Fotograf: Jon Petter Marthinsen

Fin komposisjon og belysning. Også dette bildet har diagonaler begge veier. Bildet er uttrykksfullt. Bildet mangler noe skarphet.

3. plass: Konfirmanten
Fotograf: Jon Petter Marthinsen

Bra komposisjon. Fint lys og skarphet. Sløret bakgrunn framhever selve motivet. Bildet gjør seg godt i svart / hvitt. Bildet er noe overeksponert.

Antatt: Mina
Fotograf: Steinar Bjørseth

Bra komponert slik at portrettet utgjør en diagonal. Duse og fine farger. Det som trekker ned, er at bakgrunnen burde vært mer sløret. Den hvite veskereima virker forstyrrende.

Antatt: Tina
Fotograf: Mette Marit Hatlestad

Uttrykksfullt portrettbilde med et "glimt" i øyet. For sterkt beskåret-burde vært mer luft omkring motivet.

Antatt: Ukjent
Fotograf: Reidar Thorsen

God kontrast og skarphet i bildet. Fargene står godt til hverandre. Uttrykksfullt ansiktsuttrykk. Sløret bakgrunn framhever selve motivet. Det som drar ned at øynene ikke kommer godt nok fram.

storspelare(non-registered)
I have been really impressed by going through this awesome blog.
<a href="https://www.pinterest.fr/pin/693695148828509079/">storspelare</a>
Mark Curry(non-registered)
Your work is totally enthusiastic and informative.
rob nordheimer(non-registered)
I conclude I have selected the smart and inconceivable website along with interesting stuff.
Print profits review(non-registered)
Whether somebody pursuit of his vital thing, hence he or she desires to be accessible that at length, hence that thing is maintained over here.
Mark Curry(non-registered)
This is an informative blog by which I have got that info which I really wanted to get.
<a href="https://www.f6s.com/awlinc" title="Mark Curry">Mark Curry</a>

January (1) February March April May June (2) July August September October November December