Tjøme Fotoklubb med 4 antatte i NM

October 29, 2015  •  Leave a Comment

Jon Petter og Per Arne leverte til sammen 4 antatte i Norgesmesterskapet i foto høsten 2015 for Tjøme Fotoklubb.

Jon Petter med fargebilder i klassene "Fritt Motiv" og "Natur", og Per arne med sort/hvit bilder i klassen "Projeksjon Monokrom".

Den komplette oversikten og resultatlisten fra NSFFs landskonkurranser finner du her.

For større utgaver, klikk på bildene under. Vi gratulerer begge to med NM-antatte!

Høst 2015 - Backstage (Jon Petter Marthinsen)Høst 2015 - Backstage (Jon Petter Marthinsen) Høst 2015 - Polarvenner (Jon Petter Marthinsen)Høst 2015 - Polarvenner (Jon Petter Marthinsen)

Høst 2015 - Vippefyret (Per Arne Finne)Høst 2015 - Vippefyret (Per Arne Finne) Høst 2015 - Hå Gamle Kirke (Per Arne Finne)Høst 2015 - Hå Gamle Kirke (Per Arne Finne)

January (1) February March April May June (2) July August September October November December (1)
January February March April May June (2) July August (1) September October (1) November (1) December (1)