KREATIV FOTOGRAFERING & KUNSTFOTOGRAFI

February 28, 2016  •  2 Comments

Gamle og nye medlemmer; sett av tid til neste medlemsmøte 7. mars kl. 18.30!

Da får vi besøk av bildekunstneren Svein Rosseland, som i dette foredraget vil presentere sin egen bildeverden, og betratninger om kreativ fotografering og fotografiet som kunst. Til syvende og sist handler foredraget om å få motet til å gå utenom allfarvei. Slippe taket i det kjente og trygge. Da kan livet virkelig begynne å pulsere. Men, i bunn ligger de tre ordene HVA · HVORFOR · HVORDAN

Er du ikke medlem, men lurer på å bli det? Møt opp da vel, og delta på en inspirerende fotokveld!
Mer info om kveldens foredragsholder finner du på www.sveinrosseland.com

Svein Rosseland (profilfoto: Ingjerd Sverresdatter Haneset)

"Ice" (Foto: Svein Rosseland)

Tjøme Fotoklubb
Hei Jan Emil. Vi holder til i Viktors vei 3 på Tjøme, Øvre Haug gård. Ta gjerne turen innom!
Hilsen Jon Petter, Webansvarlig
Jan Emil(non-registered)
Fint med "Hva, hvor, hvordan". Men har dere glemt nøkkelordet "Hvor". Hvor skjer det ???

January February March (1) April May June (2) July August September October November December