Høstens bilde 2016

December 25, 2016  •  Leave a Comment

Høstens bilde 2016 i Tjøme Fotoklubb er ferdig juryert av Bergen Kameraklubb, der temaet for konkurransen var fritt. Her ser vi de premierte bildene, fordelt på medaljeplasseringer og antatte.

1. plass: Det gamle huset og bobla - Per Arne Finne
Stemningsfullt og spennende bilde. Et bilde som viser tidens tann, hvor bil, bygning og natur sakte men sikkert dør hen.
Det hvite i bildet kunne vært litt hvitere.

2. plass: Færder, Fiskeren og Ferja - Jon Petter Marthinsen
Fine farger og flott struktur i vannet. Godt fanget øyeblikksbilde, med en artid silhuett og på personen i bildet. Kunne med fordel ventet til ferja var borte. Dette da motivene slåss om oppmerksomheten i bildet, og ferja ikke hever bildet.

3. plass: Røssesundbrua - Monica Tronsmoen
Fine refleksoner. Linjene fra hjørnene leder blikket, og gif flott dybde i bildet. Spennende himmel som gir bildet ekstra dramatikk.

Antatt: Skygger - Steinar Bjørseth
Bilde med fine farger og spennende skygger. God komposisjon med gjentagende elementer og flott lys.

Antatt: Tåkemorgen - Jon Petter Marthinsen
Flotte refleksjoner med en mystisk tåke. Mangler et interessepunkt.

Antatt: Røssesundbrua - Berit Steinset
Spennende bilde fra en uvanlig vinkel. Burde hadd mer rom på venstre side, slik at man ungikk å kutte betongelementet.

1. og 3. plass: Per Arne Finne og Monica Tronsmoen.
2. plass-vinneren Jon Petter Marthinsen var ikke tilstede når bildet ble tatt.

Foto ©: Steinar Bjørseth