I Shot It premie til Audun Wigen!

April 17, 2013  •  Leave a Comment

6/9-10: Tungt lastet Audun Wigen stakk av med 1. plassen med dette bildet i Leicas "I Shot It" fotokonkurranse. Vi siterer dommerens kommentar: Congratulations for this beautiful shot, it takes a very good technique to achieve this, the dew brings a lot to the composition, the focus is perfect, great job!

Se forøvrig følgende link:  http://www.i-shot-it.com/competition.php?id=511589077a35c

Bildet, med den norske tittelen, "Tungt Lastet" har også vunnet vår interne klubbkonkurranse Kveldens bilde, 6. september 2010.

At det går til topps i en konkurranse med 1000-vis av deltakere, er enda mer morro!

Med dollar og Leica V-Lux 40 lommekamera som premie kan vi bare gratulere Audun Wigen igjen med dette flotte Macro-bildet!!!

Anbefaler alle medlemmer å ta en titt på www.i-shot-it.com

January February March (1) April May June (2) July August September October November December